Formulari de cerca

 Àrea Seguretat Ciutadana

Dimecres 18 de Juliol de 2018
La Policia de Sedaví informa als majors sobre l’onada de calor i la prevenció de robatoris

L’èxit de campanya del passat any ha motivat  la seua reedició

 

 

Els agents de la Policia Local de Sedaví són els encarregats d'aconsellar a les persones majors del municipi sobre les conseqüències de l'onada de calor, prevenció de robatoris i  estafes a l'estiu.

 

La iniciativa, que va començar en 2017 després de la gran onada de calor del mes de juliol, es basa en un "porta a porta", on els agents pregunten als majors, prenen les seues dades, els informen i proporcionen un telèfon de contacte en cas que es produïra alguna emergència.

 

Durant els mesos d'estiu la gent gran que no s’en va de vacances es més vulnerable als robatoris i estafes. Per tal motiu  se'ls aconsella que no òbriguen  la porta a desconeguts ni  deixen entrar a venedors, no tinguen  objectes de valor a la vista i , mantinguen  les finestres tancades en eixir de casa .

 

El regidor de Seguretat Ciutadana,  Joan Baixauli,  ha manifestat que  "és  als majors a  qui  volem protegir més, ja que a l'estiu, el centre històric de Sedaví  perd gran part de la població. I  volem, abans de res,  que els nostres majors se senten segurs malgrat la solitud".

 

Quant a la calor, les principals recomanacions que aconsella la Policia Local són prendre molts líquids, ingerir xicotetes quantitats de menjar però amb freqüència, vestir roba apropiada, usar protecció per als rajos solars, evitar esforços físics innecessaris i planejar activitats en fosquejar  evitant les hores centrals del dia.