Formulari de cerca

Dimecres 15 de Febrer de 2017
L'AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL ACONSEGUEIX REDUIR LA DESOCUPACIÓ EN EL MUNICIPI EN PROP DE QUATRE-CENTES PERSONES.
El consistori augmenta l'atenció amb el Servei d'Orientació per a persones de Sedaví aturades de llarga duració.

L'Ajuntament de Sedaví a través de l'Agència de Desenvolupament Local dependent de la Regidoria de Polítiques Socials ha aconseguit reduir el nombre de ciutadans aturats del municipi en una xifra propera a les quatre-centes persones al llarg de l’actual legislatura.

Tenint en compte la tendència a l'inici de l'any del repunt de la desocupació, la Regidoria de Polítiques Socials ha reforçat el departament, amb la creació, del Servei d'Orientació per a persones de Sedaví aturades, de llarga duració, que forma part del Programa d'Iniciativa Social EMCOLD al que el consistori està adherit. Aquesta iniciativa, subvencionada pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació, pretén reduir encara més la taxa de desocupació del municipi. El programa que es va iniciar el passat mes de desembre i conclourà al juliol d'enguany, compta amb dos tècnics d'orientació laboral que realitzen tasques tant de caràcter individual com grupals, el que suposa una gran oportunitat per als aturats de llarga duració per a ajudar a conèixer les eines en recerca d'ocupació i les ofertes, buscant aconseguir una futura inserció, informa la regidora Úrsula Camp.

Els usuaris, derivats pel Servef, també pot optar de forma voluntària al servei, adreçant-se a l'Agència de Desenvolupament local, situada en la primera planta de l'Ajuntament de Sedaví.