Formulari de cerca

Dissabte 25 de Març de 2017
L' HORA DEL PLANETA 2017
Hui dissabte, entre les 20.30 i les 21.30 h.

HUI DISSABTE 25 DE MARÇ ENTRE LES 20.30 I LES 21.30 HORES, a tot el món es celebrarà L'HORA DEL PLANETA, una iniciativa global de WWF, l'Organització Mundial de Conservació, enguany amb el lema “EL PLANETA PRIMER. QUE NINGÚ ET PARE”

L'Ajuntament de Sedaví també s'ha adherit a l'Hora del Planeta i entre les 20:30 i les 21:30 hores s'apagaran les llums de l'enllumenat públic d'una de les voreres del carrer València i la il·luminació de la Plaza Ausias March.

Cadascun de nosaltres podem contribuir a la lluita contra el canvi climàtic amb un simple gest, apagar la llum durant una hora.

Es pot col·laborar de diferents formes, entra en la pàgina web www.lahoradelplaneta.es i coneix com tots junts podem aconseguir l'objectiu.

Ací podràs triar el teu avatar i un slogan, accedir a informació i fins i tot a la zona de l'hora del planeta peques on podràs explicar als teus fills la importància de cuidar el nostre planeta amb activitats per a acolorir, puzles i jocs.

Col·labora, uneix-te a nosaltres, apaga la llum una hora, difon el missatge entre els teus contactes…. EL PLANETA ÉS EL PRIMER. QUE NINGÚ ET PARE