Formulari de cerca

 Àrea Participació Ciutadana

Sedavi, ciutat refugi
L'escalada de conflictes en l'Territoris del nord d'Àfrica i Orient Pròxim, ha DUT el nom de refugiats a quotes mai vistes. L'Agència de Nacions Unides para los Refugiats (ACNUR) estima, que aquests conflictes han provocat 1 Xifra de 59 millones de refugiats i desplaçats interns, més de La meitat dels quals són menors d'edat, tristament superem els tats de la Segona Guerra Mundial.
 
 En Els últims anys s'a precipitat dramàticament la situaciò, i aquestes persones han tingut que emprendre el viatge més dur i Perillós de la Seua vida. El viatge a Europa és Rebella com 1 travessia homèrica, que ens desperta i ens empeny a donar 1 ajuda que, Malgrat la tardança; afrontem amb Responsabilitat i il·lusió.
 
Ha sigut Aquest estiu 1 dels més deshumanitzats que recordem. Les imatges i notícies amb els quals Convivim, ens fan dir "prou!". No Podem continuar Mirant cap a un Altre COSTAT Davant de Milers d'essers humans que Solament demanen una cosa, viure. No és tracta d'01:00 debat Econòmic, ni de quotes ni Cupons, la vida no és negocia. I és per tot açò, que exigim a les Institucions europees i Estatals, que són els que tinença els Competències en Matèria d'immigració, que tanquen el debat per poder abordar de forma real Allò que està passant.
 
Al mateix temps, exigim i assumim la nostra obligació d'Treballar a nivell local per donar solucions a aquest problema. Per això declarem Sedaví ciutat-refugi, i és sumem a la xarxa de Ciutats que acolliran a refugiats i refugiades que intentin arribar a Europa.
 
Sedaví mai donarà l'esquena a aquestes persones. Respectarem a els Seus drets i a els acollirem amb Orgull.
 
           Si desitja col·laborar amb SEDAVÍ, CIUTAT REFUGI, òmpliga el següent formulari i envieu-ho a l'Adreça de correu electrònic ciutatrefugi@sedavi.es.