Formulari de cerca

infoSedaví
Informació via WhatsApp
 
L' Ajuntament de Sedaví, ofereix, un nou canal d'informació municipal rapid i agil per al ciutadà,  a través del servei de missatgeria WhatsApp, mitjançant el qual, l'Ajuntament enviarà als que s'adhereixin la informació local.
 
 
ALTA infoSedaví
 
El servei i l’alta són gratuïtes. Per donar-te d’alta, només cal seguir els següents passos:
 
1. Agrega el número 671 44 10 99 a la teua agenda de contactes amb el nom infoSedaví.
 
2. Envia un misatge de WhatApp al 671 44 10 99 indicant ALTA, i el teu nom i cognoms. Exemple “ALTA ANGELA MARTI MARTI”.
 
    Si vols rebre la informació en castellà deuras afegir -ES a la paraula ALTA. Exemple "ALTA-ES ANGELA MARTI MATI" 
 
L’alta es produirà en 72 hores, si has realitzat correctament els passos anteriors.
 
 
BAIXA
 
Per donar-te de baixa s’haurà d’enviar un WhatsApp al servei indicant la paraula BAIXA.
 
 
NORMES DE FUNCIONAMENT
 
1. InfoSedaví és un servei de missatgeria d’Informació Municipal. Amb l'objectiu d’oferir informació sobre esdeveniments, agenda, serveis públics i notícies.
 
2. Es dirigeix a tota la ciutadania que desitge rebre la informació procedent del consistori.
 
3. Al WhatsApp únicament es rebran missatges emesos per part de l’Ajuntament de Sedaví.
 
4. Els Usuaris no podran enviar missatges al servei de WhatsApp l’Ajuntament de Sedaví, aquests missatges no seran contestats.
 
5. L’Ajuntament de Sedaví podrà enviar informació als usuaris de dilluns a diumenge, de les 8 del matí a les 21 h. En el cas de tractar-se d’una informació d’urgència o especial interés es remetrà en el moment que siga oportú.
 
6. Els números de telèfon dels usuaris seran inclosos en una base de dades d’ús exclusiu per al servei d’InfoSedaví. Aquestes dades no seran transmeses a cap organisme ni serviran per a cap altra gestió, més enllà del propi servei d’InfoSedaví.
 
7. La Normativa es podrà adaptar a la renovació tecnològica del servei i a les circumstàncies que el seu funcionament requerisca. En tot cas, els canvis normatius seran comunicats als usuaris.