Formulari de cerca

 Àrea Mobilitat i Medi Ambient

Dimarts 11 de Juliol de 2017
Sedaví es modernitza i implanta un nou servei de comunicació d'incidències a través d'APP mòbil.
Sedaví es modernitza i implanta un nou servei de comunicació d'incidències a través d'APP mòbil.
Gràcies a aquesta iniciativa, els veïns del municipi puc beneficiar-se dels avantatges que ofereix Línia Verda. Aquesta aplicación serveix com a canal directe per comunicar els desperfectes que es detecten en l'Equipament urbà de la població
L'Ajuntament de Sedaví ha implantació el Servei Línia Verda. Una Eina de participació ciutadana, on a través de l'aplicació mòbil o la web puc posar en Coneixement del Consistori els desperfectes que detectin en super localitat. L'Ajuntament pretén conèixer les Necessitats del municipi i així, poder donar solució a les Qüestions comunicades.
 
A través de Línia Verda, l'usuari también rebrà notificacions amb informació d'activitats o anuncis d'interès veïnal per complementar els cartells electrònics Informatius, distribuïts a Sedaví com el Servei de megafonia.
Per comunicar una incidència, únicament es necessari de fer un procedimiento de 5 passos intuïtius on es selecciona el Lloc o coordenades, el tipus d'incidència i el text amb la informació que es Vol Recollir a l'Ajuntament. També hi ha la POSSIBILITAT d'adjuntar una fotografia. Un cop enviada, el personal de l'Ajuntament Rep la notificació es del desperfecte. A partir d'aquest moment, s'inicien els tràmits per donar solució a la incidència. El ciutadà en super torn, Rep notificació es en super telèfon mòbil sempre que es produeixi un canvi en l'estat d'aquesta.
 
Per poder utilitzar aquest nou servei es necessari procedir a la descàrrega de l'APP Línia Verda, accedint a Google Play o APP Store, en funció de la tecnologia emprada en super Smartphone. Al Servei Línia Verda també es pot accedir a través del domini www.liniaverdasedavi.es.
"Amb aquesta nova APP, Tenim com a objectiu acostar-nos als veïns i veïnes per Resoldre abans els problemes al carrer i així modernitzar la relació de la ciutadania amb l'Ajuntament. També Volem anunciar que en les properes setmanes la web municipal serà renovada amb grans canvis, on s'inclourà el portal de transparència i un Apartat amb tota les àrea municipal. Ara l'Ajuntament estarà a només un clic, declara Fernando Baixauli, Alcalde de Sedaví. "
 
El Servei Línia Verda ha rebut el Premi Conama 210 de Sostenibilitat. També sumi Implantació ha suposat el Premi de Qualitat 2013 en la categoria de Desenvolupament Urbà Saludable i Sostenible atorgada per la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (RECS). Aquest premi reconeix aquelles iniciatives que col·laboren en millor l'entorn físic i funcional del municipi promovent el desarrollo socioeconòmic i afavorint la qualitat de vida personal, familiar, laboral i social dels Ciutadans.