Formulari de cerca

 Àrea Mobilitat i Medi Ambient

Guanyador/a bicicleta per a menors de 15 anys

 

Dins de les activitats programades a la «Segona Setmana de la Mobilitat Sostenible de Sedaví», i per tal de fomentar la participació en els diferents actes i oferir un al·licient a tots els participants, Es va organitzar el sorteig de dues bicicletes.
 

El passat 21 d'abril es va realitzar el sorteig de la bicicleta per a menors de 15 anys, on va resultar guanyador el nº513.
 

La persona agraciada deurà seguir els passos següents, segons marquen les bases del present sorteig:

 

12. El resultat dels sorteig així com dels guanyadors, es farà públic en la pàgina web (www.sedavi.es) i les xarxes socials on l’Ajuntament de Sedaví té presència.

 

13. guanyador tindrà un termini de 15 dies naturals a partir del dia del sorteig per reclamar el premi, realitzant una Instancia General i adjuntat el bitllet guanyador, en el Registre General de l’Ajuntament de Sedaví. En cas de no rebre cap notificació per part de l'agraciat en el termini previst, el premi quedarà desert.

 

14. Així mateix l'agraciat del sorteig, haurà de presentar com a norma obligada l'original del bitllet, no sent vàlides ni fotocòpies, ni qualsevol altre document o acte encaminat a demostrar la possessió del mateix que va ser lliurat, quan va realitzar la inscripció, en la participació de alguna de les activitats de la Segona setmana de la mobilitat sostenible de Sedaví.  

 

15. No seran vàlids els bitllets trencats, esmenats, incomplets o defectuosos.

 

16. No podran participar d’aquest sorteig, aquells treballadors que hagen participat en l’organització o custodia d’aquest sorteig.