Formulari de cerca

 Àrea Hisenda

Dimarts 31 de Juliol de 2018
Sedaví destinarà el superàvit en un edifici multiusos i la reducció del deute

 

L'Ajuntament de Sedaví ha aprovat una modificació de crèdit per portar endavant la construcció d'una part de l'edifici multiusos que es va projectar en 2010.

 

El nou espai, que en l'actualitat alberga l'aparcament municipal, situat al carrer  València, albergarà les dependències de la Policia Local, el Jutjat de Pau i les oficines de Serveis Socials. El cost del projecte per a la construcció d'aquest nou edifici serà de 630.000 euros i està previst que acabe a finals de 2019.
 

L'objectiu principal del projecte és agrupar en un sòl municipal diferents serveis que permeten la integració i l'augment d'espais destinats a l’ ús públic. És el cas dels  serveis socials, hui distribuïts en petits despatxos disseminats pel consistori, que passaran a disposar un únic espai amb dependències més condicionades per millorar el servei d'atenció.
 

Aquest projecte de l'edifici multiusos es posa en marxa després que el Ministeri d'Hisenda donés el vist a l'Ajuntament per poder invertir el superàvit de Tresoreria en Inversions Financeres Sostenibles, sempre seguint uns criteris d'estabilitat pressupostària.
 

La regidoria d'Hisenda, encapçalada per l'alcalde J. Ferran Baixauli, continua treballant a millorar els comptes municipals. I en aquest sentit, la resta del Superàvit de Tresoreria es destinarà a reduir el deute de la localitat en un 12,21% el 2018.

 

 

 

Departament de premsa
comunicacio@sedavi.es

96 318 50 40